Скачать PDF

Ботаника

Veniamin Apostol
13 165 EUR
506 EUR/м²
Площадь
26 м²
Количество комнат
1
Этаж
1 / 13
ID
937
Описание
Spre vinzare apartamente in Complexul Locativ "Teatral". Complexul este compus din 4 blocuri locative: Blocul „A” are 15 nivele locative, pe cind blocurile „B”, „C” și „D” au câte 11 nivele. Apartamentului cu suprafata de 26.3 m.p este divizat in: dormitor , bucatarie, bloc sanitar,antreu. Caracteristici:
-clădirile blocurilor sunt construite cu carcasă din beton armat;
-pereții sunt din beton celular;
-ascensor silentios de ultima generatie;
-dotat cu sistem de ventilare intensivă, cu sistem anti-incediar;
-geamuri termopane;
-toate comunicațiile sunt conectate;
-incalzire autonoma in fiecare apartament;
Complexul este amplasat intr-o regiune verde, linistita , izolata de galagia urbana, cu acces usor la drumurile principale, statie de transpot public in toate directiile. *Apartamentul poate fi predat in varianta alba sau sura, ceea ce permite negocierea considerabila a pretului. Achitare individuala pentru fiecare cumparator!

Mai multe oferte pe www.DOMimobil.md
ID 937
Тип объекта Новостройки
Тип сделки Продажа
Площадь 26 м²
Площадь помещений здания 18 м2
Цена за весь объект 13 165 EUR
Цена за метр 506 EUR
Новостройка Да
Район Ботаника
Улица Veniamin Apostol
Количество комнат 1-комнатная
Этаж 1
Этажность 13
Количество квартир в здании 350
Отделка чистовая
Срок сдачи III квартал 2019
Совмещёный санузел Есть
Гараж/паркинг Есть
Тип парковки наземная
От застройщика Да
Материал стен пеноблоки
Окна ferestre termopan
Описание здания Complexul Locativ „Teatral” este compus din 4 blocuri locative. Blocul „A” are construite 15 nivele locative. Blocurile „B”, „C” și „D” au câte 11 nivele. Clădirile blocurilor locative sunt construite cu carcasă din beton armat. Pereții caselor sunt din beton celular.Blocurile locative sunt dotate cu ascensoare moderne.Apartamentele Complexului Locativ sunt dotate cu sistem de ventilare intensivă, cu sistem anti-incediar și au instalate calorifere, uși la intrare și geamuri termopane. Toate comunicațiile sunt conectate și este instalat cazanul pentru încălzire autonomă.Complexul Locativ „Teatral” are construite 350 de apatrtamente ce se dau în exploatare „în versiune albă”. Spațiul celui mai mic apartament cu o odaie din acest Complex locativ începe de la 18,1 mp. Apartamentele cu o cameră au suprafețele până la 39 mp și au schițe diferite ce sunt cu saloane separate de bucătărie sau de tip „Studio” (unde bucătăria este unită de camera de zi).Apartamentele cu două camere sunt prezentate cu un spațiu general de la 60mp până la 71,7 mp și au planificări cu un bloc sanitar și camere separate.Mai multe oferte pe www.domimobil.mdID 104
Тип перекрытий Ж/Б монолитные
Тип здания жилое
Состояние Белый вариант